Låna 3000 kr

I dagens samhälle med ökande levnadsstandard och ökade akut kostnader där kranen gått sönder och du behöver en rörmokare eller kanske en elektriker som kostar skjortan men du saknar en buffert just denna månad så kan det vara dags att tänka över hur mycket du spenderar och på vad. Men sen måste du se hur du ska lösa dessa akuta kostnader när dem uppstår men du saknar en buffert men har råd att betala nästa månad.

Men vem väntar då tills nästa månad innan man fixar kranen som läcker eller ett el fel, du kanske behöver gå till tandläkaren akut.

Då finns det de som kallas sms lån eller korttids lån som kan ge dig det där extra kassainflödet du akut behöver. Jag har precis som du läst alla alarmerande rapporter från olika tidningar som beskriver hur lätt det är att hamna i en skuldfälla om du tar ett sms lån.

Men här kommer det som jag brukar beskriva din egna vilja eller din egna kontroll över din privatekonomi. Du ska aldrig ta ett sms lån om du inte har råd att betala tillbaka oavsett hur akut det är utan isåfall försöka lösa det på ett annat sätt.

Men när man gått igenom alla låneansökningar så visar det sig att det vanligaste beloppet är låna 3000.